Gevorderde Hoepels

De gevorderde hoepel ten opzichte van de basis hoepel kleiner en lichter. Dit verzorgt ervoor dat het hoepelen een uitdaging is. Met een kleinere hoepel is er de mogelijk om soepel met off-body oefeningen en hoopdance te gaan doen. Let op niet voor beginners.

Onze hoepels worden handgemaakt waarbij kwaliteit hoog in de vaandel staat.

Diameter gevorderde hoepel: Diameter 95 cm. Dikte buis: 20 mm. Gewicht: ongeveer 500 gram.

Gevorderde Hoepels

Onze gevorderde hoepels zijn kleiner waardoor deze sneller rond gaat. Met een kleinere hoepel is het makkelijker om oefeningen te gaan doen waarbij de draaisnelheid van de hoepel hoog moet zijn. Let op, niet geschikt voor beginners!

Handgemaakt

Al onze hoepels worden met de hand gemaakt. Onze hoepels worden uiteraard in goede staat afgeleverd maar net als elk gebruik voorwerp zal er gebruikssporen na enige tijd zichtbaar worden.

Paar tips om de hoepel mooi te houden, hoepel niet met een riem om en probeer niet te botsen met de hoepel. We adviseren ook om NIET boven een harde ondergrond te hoepelen maar bijvoorbeeld boven gras.  Als er gewoon netjes met de hoepel wordt omgegaan blijft de hoepel mooi en wij geven dan ook geen geld terug bij beschadiging door de koper.