Fitness Hoepels

Onze sport hoepels zijn er voor gemaakt zeer effectief de buikspieren te trainen. Na enkele weken worden de inspanningen beloont. De buik wordt strakker, taille wordt kleiner en de bil spieren worden nog strakker. Dankzij de verschillende modieuze design van onze hoepels is er altijd wel één die bij de outfit past.

Onze hoepels hebben geen ribbels en zijn niet verzwaard zoals veel hoepels die aangeduid zijn als fitness hoepel. Doordat onze hoepels geen ribbels hebben voorkomen we blauwe plekken en kan er veel langer gehoepeld worden. Onze hoepels kunnen naast het trainen van de buikspieren ook worden gebruikt voor een full body work out!. Zoals hoepelen met de knieën en de pizza toss!!

Gevorderde Fitness Hoepels

Wanneer het hoepelen onder de knie is, is gevorderde fitness hoepels de volgende stap. De maat is kleiner en lichter, waardoor het een grotere uitdaging is. Met een kleinere hoepel is het mogelijk om soepeler off-body oefeningen en hoopdance te gaan beoefenen. De designs zijn gebaseerd op de basis hoepels en ook deze zijn opvouwbaar, handgemaakt en uniek.

Met onze sport hoepels kan er overal gehoepeld worden thuis, op de sportschool en bijvoorbeeld op het strand. Ze zijn opvouwbaar waardoor deze makkelijk te vervoeren zijn en er is maar 4 vierkante meter nodig.

R

Calorieën verbranden

Met onze hoelahoep worden de buikspieren effectief getraind

R

Cardio

Bij gebruik van onze hoepels word de uithoudingsvermogen vergroot

R

Smallere taille

De taille word smaller omdat de buikspieren worden getraind

R

Gezond

Hoepel oefeningen mag niet ontbreken in een gezonde leefstijl

R

Flexibiliteit

Hoepel oefeningen zorgt ervoor dat je flexibeler word

R

Betere coördinatie

Je leert je lichaam beter kennen

Met onze hoelahoep verbrand je calorieën, verstevig je de buik-, rug-, been- en bil spieren. In vergelijking met andere sporten, kan je zolang hoepelen als je zelf wilt en ook wanneer je het zelf wilt. Thuis, op de sportschool of gewoon buiten. Er is ongeveer 4 vierkante meter nodig om te hoepelen. Onze hoepels zijn opvouwbaar waardoor het meenemen een stuk wordt vergemakkelijkt.