Basis Hoepels

De basis hoepels zijn er in twee maten, diameter 100 en 110 cm. De hoepels zijn makkelijker te hanteren dan kleinere hoepels en zijn ongeveer 600 gram zwaar. De combinatie van deze twee eigenschappen zorgt er voor dat iedereen kan hoepelen. Waarom onze basis hoepels in plaats van hoepels bij de speelgoedwinkel? Deze hoepels zijn voor kinderen gemaakt waardoor deze vele malen kleiner en lichter, waardoor voor volwassen een stuk lastiger wordt. Onze hoepels worden handgemaakt waarbij kwaliteit hoog in de vaandel staat.

Diameter basis hoepel: Diameter 100 of 110 cm. Dikte buis: 25 mm. Gewicht: ongeveer 600 gram.

Basis Hoepels

In twee maten te leveren, diameter van 100 en 110 centimeter. Ons uitgangspunt is, hoepelen is er voor iedereen, onze basis hoepels zijn hier voor uitermate geschikt. Met de twee maten en de verschillende modieuze design is er altijd één bij die bij je past.

Handgemaakt

Al onze hoepels worden met de hand gemaakt. Onze hoepels worden uiteraard in goede staat afgeleverd maar net als elk gebruik voorwerp zal er gebruikssporen na enige tijd zichtbaar worden.

Paar tips om de hoepel mooi te houden, hoepel niet met een riem om en probeer niet te botsen met de hoepel. We adviseren ook om NIET boven een harde ondergrond te hoepelen maar bijvoorbeeld boven gras.  Als er gewoon netjes met de hoepel wordt omgegaan blijft de hoepel mooi en wij geven dan ook geen geld terug bij beschadiging door de koper.